Case:

Bal
Image
kitesurge SEO
kitesurge-logo

Online Vindbaarheid Vergroot met SEA en SEO

Kitesurge is een webshop voor powerkites en gear. In zes maanden tijd hebben we de online vindbaarheid sterk verbeterd door SEA campagnes in te zetten en de site te optimaliseren voor SEO.

Hierdoor is het aantal klanten in een half jaar tijd meer dan verdrievoudigd en is Kitesurge direct vindbaar voor potentiële klanten in de zoekresultaten.

Hoe hebben we dit aangepakt?

Na een grondige analyse van de huidige situatie hebben we gekozen om zowel in te zetten op SEA door middel van Google AdWords als op SEO zoekmachineoptimalisatie.

Door met AdWords zowel te adverteren in het zoeknetwerk alsook met Google Shopping campagnes zijn de producten van Kitesurge direct vindbaar voor klanten wanneer zij in Google een zoekopdracht verrichten.

Hier domineert Kitesurge nu de resultaten.

AdWords Zoeknetwerk

Het was voor ons snel duidelijk dat we moesten inzetten op AdWords. Door een gerichte campagne op te zetten voor specifieke productgroepen is meer bereik gerealiseerd.

Google Shopping

De producten bleken ideaal voor een Google Shopping campagne. Wanneer een klant nu naar een specifiek product zoekt ziet deze direct het aanbod van Kitesurge.

Gerichte Targeting

Er is ingezet op zeer gerichte targeting om alleen potentiële klanten te bereiken met advertenties. 

Remarketing

Door bezoekers van de site nogmaals aan te spreken met een Display advertentie is de brand awareness vergroot en het aantal sales toegenomen.

  • kitesurge-adwords

Neem nu contact op

Wilt jij ook meer organisch verkeer naar je website? Neem nu contact op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Geheel vrijblijvend. No strings attached.

We zien je bericht tegemoet.